KringloopCentrum Eemnes kan nog meer spullen kwijt.
KringloopCentrum Eemnes kan nog meer spullen kwijt. Foto: KCE

KringloopCentrum Eemnes viert uitbreiding winkel met korting

Algemeen

EEMNES - De winkel van KringloopCentrum Eemnes is uitgebreid en bestaat 25 jaar, en dat wordt zaterdag 15 juni gevierd. Burgemeester Roland van Benthem knipt om 11.00 uur een lint door. Hierna worden de aanwezigen op koffie/thee met iets lekkers getrakteerd. Ook is er 20% feestkorting.

Aan het filiaal aan de Zuidersingel is de ruimte die dit voorjaar is vrijgekomen door het sluiten van de Wereldwinkel toegevoegd. Dank zij deze extra meters kunnen nog meer huishoudelijke spullen, meubels en kleding getoond worden. "Die komen nu extra mooi uit doordat er door de extra ramen een nog lichtere winkel is ontstaan", zegt directeur Caroline van den Broek.

Succes
Hoewel de kringloopwinkel in Eemnes zes jaar geleden nog fors was uitgebreid, bleek er nu alweer ruimtegebrek te zijn. "Het succes van die uitbreiding was veel groter dan verwacht. Dit ondanks het feit dat het kringloopcentrum in 2016 een tweede vestiging heeft geopend in Huizen aan de Machineweg." Niet alleen in Eemnes is het feest, ook in Huizen profiteren de bezoekers van 20% feestkorting. Informatie op www.kceemnes.nl.

Uit de krant