Afbeelding
Foto: Archieffoto: Anke & Ben Hooijschuur

Erepenning voor Stichting Wandelvierdaagse het Gooi

Algemeen

LAREN - Burgemeester Rinske Kruisinga heeft vanmiddag de gemeentelijke erepenning uitgereikt aan Stichting Wandelvierdaagse het Gooi. De penning werd uitgereikt tijdens de slotdag van de wandelvierdaagse, na het uitreiking van de cheques.

Stichting Wandelvierdaagse het Gooi vierde vorige jaar haar 10-jarig bestaan. In die jaren is de stichting erin geslaagd telkens op vernieuwende wijze het vierdaagse wandelevenement invulling en vorm te geven. Met de opbrengsten van de wandelvierdaagse worden bovendien goede doelen gesteund.

De Gooise wandelvierdaagse is een zeer toegankelijk concept. Wandelaars kunnen zelf kiezen hoeveel dagen ze willen lopen en welke route en daarmee dus het aantal kilometers dat er wordt afgelegd. Doordat er iedere dag een andere wandelroute is uitgezet, maken wandelaars zo al lopend kennis met de mooiste plekjes van het Gooi. Dat het is een groot succes is, blijkt wel uit de circa 2.000 wandelaars die dit jaar hebben meegelopen.

Naast het organiseren van de wandelvierdaagse organiseert de stichting ieder jaar ook dagtochten rond Laren. Deze tochten zijn een goede training voor de (Nijmeegse) Vierdaagse. Maar ook voor iedereen die van natuur houdt en van bewegen en gezelligheid. Met zowel de wandelvierdaagse als de dagtochten zet de Stichting Wandelvierdaagse het Gooi de prachtige omgeving van Laren en rondom Laren op de kaart!.

Daarom heeft de stichting dus de gemeentelijke erepenning ontvangen!

Uit de krant