Donny Roelvink opent de kermis Laren.
Donny Roelvink opent de kermis Laren. (Foto: PR)

Donny Roelvink opent zomerkermis Laren

LAREN - De Larense zomerkermis wordt zaterdag 29 juni om 13.00 uur geopend door Donny Roelvink. Het model werd samen met zijn familie bekend door het televisieprogramma 'De Roelvinkjes'. Inmiddels heeft hij een eigen YouTube-kanaal. Muziekvereniging MCC loopt vanaf de poffertjeskraam naar het kermisterrein, waarna de officiële opening volgt. Voor bezoekers is er tussen 13.00 en 14.00 uur een gratis oliebol.

De kermis pakt uit met veertig attracties en heeft als hoogtepunt de Eclips, een gigantische loopingschommel van 45 meter hoog. Deze zwaait in een aantal keren tot de top en maakt dan een overslag om over de kop door het station rond te draaien.

Spookhuis
Naast de Eclips is er natuurlijk het nodige kindervermaak: van de buggy's tot de draaimolen. Een enorm spookhuis en een glazen doolhof staan voor klassiek vermaak voor de durfallen. Ook de achtbaan is terug van weggeweest. Oliebollen, ijsjes, churros (Spaanse donuts) en zuurstokken mogen natuurlijk niet ontbreken. En uiteraard kun je bij de vele spellen mooie prijzen winnen.

Minions
Op maandag komen de Minions en kunnen bezoekers vanaf 19.00 uur met hen op de foto. Ook delen ze gratis kaartjes uit. Dinsdag is de prikkelarme kermis terug van weggeweest. Tussen 16.00 en 18.00 is er minder harde muziek op speciaal verzoek van een aantal zorginstellingen. Woensdagmiddag komt clown DesAlles. De laatste kermisavond zijn de kortingsbonnen, die te vinden zijn in de kermiskrant, tot laat in te leveren. Zondag 30 juni is om 10.30 uur de traditionele kermismis onder begeleiding van de harmonie van muziekvereniging Sint Jan, met aalmoezenier B. van Welzenes.

Kortingsbonnen
De bekende kermiskrant met kortingsbonnen is inmiddels verschenen, maar is ook te verkrijgen bij de poffertjeskraam, Albert Heijn, Jumbo, Brinkhuis en op www.kermislaren.nl.

Meer berichten