Tijdens de uitreiking van de cheque door Marieke Ton (AH).
Tijdens de uitreiking van de cheque door Marieke Ton (AH). (Foto: PR)

Goede-doelen-aspergediner levert maar liefst 70 mille op

BLARICUM - Voor het derde achtereenvolgende jaar namen Voorma en Walch Makelaars, Albert Heijn Blaricum, Van Poelgeest BMW en Ambassador Vermogensbeheer voor één avond - voor het goede doel - de aspergetent op de Bergweg over.

Dit jaar stond in teken van twee stichtingen: Operation Hernia (een non-profitorganisatie uit Engeland die professionele en educatieve mogelijkheden biedt aan chirurgen om liesbreuken te corrigeren in ziekenhuizen in Afrika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Mongolië, Moldavië, Oekraïne en India) en Stichting De Droomboom (een behandelcentrum voor kinderen met een autismespectrum- en een ontwikkelingsstoornis).

De vier organisatoren nodigde tweehonderd gasten uit voor een mooi diner verzorgd door Zmaakt! Zij werden vermaakt met een veiling en een bingo. Met de verkoop van de bingokaarten en de veiling is er ruim 69.000 euro opgehaald. Dankzij Patrick Lommers van Moeke Spijkstra ging de omzet tussen 23.00 en 24.00 uur ook nog naar de goede doelen. Dit bracht het eindbedrag voor de stichtingen op 70 mille.

Meer berichten