De Open Toernooi Commissie:  Arjan, Bianca, Charlotte, Dick, Esther, Jeffrey, Luc, Miriam en Sylvia.
De Open Toernooi Commissie: Arjan, Bianca, Charlotte, Dick, Esther, Jeffrey, Luc, Miriam en Sylvia.

Tennistoernooi bij TV Eemnes

EEMNES - Tennisvereniging Eemnes organiseert van 17 tot en met 25 augustus voor de 34ste keer het Open Dubbel Toernooi. Een evenement waarbij sport, plezier, prestatie en gastronomie in harmonie worden aangeboden.

Het thema voor dit jaar is: 'TV Eemnes onder Water'. "Gedurende week 34 gaan we dan ook voor de ultieme zeereis. Ons prachtige tennispark aan de Noordersingel wordt een week lang omgetoverd tot een prachtig onderwaterparadijs waar Nautilus weer eens exclusief zal gaan rondvaren", meldt voorzitter van de Open Toernooi Commissie Luc Zuidhof: "Als deelnemer maar ook als toeschouwer kunt u gaan genieten van alles wat zich onder de zeespiegel bevindt en afspeelt. Het wordt meedoen, fuiken uitzetten, toekijken, verbazen, genieten, slim vissen en het zal een uitputtingsslag zijn voor velen maar uiteindelijk zullen alleen de beste vissers overblijven. Survival of the Vissers!"

Met jaarlijks honderden deelnemers uit de regio is het Eemnes Open Dubbel Toernooi een echt visitekaartje geworden voor TV Eemnes. Zuidhof: "Dit toernooi bestaat al zo lang en zich mag zich elk jaar opnieuw verheugen op een trouwe schare deelnemers. Dat komt omdat er ongelofelijk veel vrijwilligers het toernooi helpen organiseren en echt alles in het werk stellen om elke deelnemer een onvergetelijke ervaring te geven. En natuurlijk zijn we ook dankbaar voor de vele bedrijven die elk jaar hun onmisbare steentje bijdragen."

Gedurende een week is dit officiële KNLTB-toernooi opengesteld voor spelers van alle clubs, van verschillende niveaus en worden er alleen dubbelspelwedstrijden gespeeld.

Meer berichten