Foto:
update

Logeerhond Molly (4) neemt de benen

LAREN - Het 4-jarige teefje Molly - lijkt een Shepherd - is gisteravond rond de klok van elf uur verdwenen vanaf de Gooiergracht in Laren. Ze logeerde al vijftien dagen bij het gezin.

De aanhankelijke Molly, die goed benaderbaar is en oorspronkelijk op Ibiza woont, is ontsnapt door een gat dat ze bij de schutting in de tuin had gegraven. "Ze was opeens vertrokken", vertelt haar oppasser. Hij heeft stad en land al met fiets en auto afgezocht, maar kan de viervoeter helaas niet vinden. Molly is bruin en wit van kleur.
Wie Molly ziet, kan contact opnemen met Pauline via info@wioa.nl ovv Molly-Laren of telefoonnummer 06-46042207.

UPDATE

Molly is terecht! De aanhankelijke viervoeter is afgelopen nacht rond één uur door een jongedame uit Eemnes bij snackbar BEO gevonden. "Zij heeft Molly mee naar huis genomen. Vanuit daar is ze door de dierenambulance naar Dierentehuis 't Hart in Soest gebracht", vertelt Paulien, die samen met haar echtgenoot op Molly past. De eigenaren van de hond verblijven momenteel in Duitsland, maar worden zondag weer terug verwacht. Tot die tijd blijven de Laarders voor Molly zorgen, en zullen ze extra goed op de lieve hond letten. Ze zijn dolblij dat Molly weer 'thuis' is.

Meer berichten