V.l.n.r.: Aukje van den Brink-Krul, voorzitter Hanneke Nolten, burgemeester Roland van Benthem en penningmeester George Gerards.
V.l.n.r.: Aukje van den Brink-Krul, voorzitter Hanneke Nolten, burgemeester Roland van Benthem en penningmeester George Gerards. (Foto: Bob Awick)

Nieuw VU-boekje voor Roland van Benthem

EEMNES - Burgemeester Roland van Benthem van Eemnes heeft het eerste programmaboekje voor het nieuwe seizoen van Volksuniversiteit Het Gooi in ontvangst genomen. Het VU-programma omvat ruim honderd activiteiten, lezingen, cursussen en workshops op de meest uiteenlopende gebieden, zowel creatief en informatief als pure ontspanning, verspreid over de BEL-gemeenten en Huizen.

Nieuw is de inloopavond Talen, waar aankomende taalcursisten kunnen kennismaken met de aanwezige docenten, de gevolgde lesmethode en hun instapniveau kunnen bespreken. Deze vindt plaats op woensdag 4 september van 19.00 tot 21.00 uur in het Brinkhuis in Laren. 

Het komende jaar wordt overigens een bijzonder jaar voor want er valt iets te vieren: het 75-jarig bestaan van de Volksuniversiteit, waaraan uitgebreid aandacht zal worden besteed. En natuurlijk kijkt de Volksuniversiteit Het Gooi ernaar uit om straks te starten in het fantastische nieuwe Huis van Eemnes. Februari?

Meer berichten