Afbeelding

Waterpret tijdens Zomerspektakel De Hilt

Algemeen

EEMNES - Bij De Hilt vonden afgelopen donderdag en vrijdag de jaarlijks terugkerende Zomerpektakeldagen plaats. Ruim zeventig kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar hebben weer twee leuke en actieve dagen beleefd.

Medewerkers van De Hilt/Huis van Eemnes, vrijwilligers en de BEL-buurtsportcoaches zorgden voor vertier en vermaak voor de deelnemende kinderen. Donderdag werd er vooral veel geknutseld en gesport, waaronder lasergamen in de verduisterde sporthal van De Hilt. De tweede dag stond zoals altijd in het teken van mega grote luchtkussens en heel veel waterpret. Als afsluiting kwam de brandweer Eemnes langs met het schuimkanon.

De Hilt/Huis van Eemnes was, net als de deelnemende kinderen zeer tevreden over het verloop. "De kinderen hebben zich prima vermaakt en dankzij het verlate maar mooie zomerweer was vooral de waterrijke vrijdag een fantastische dag voor de kinderen", aldus directeur Robert-Jan Vos. Volgend jaar zullen de activiteiten plaatsvinden in en rond het nieuwe Huis van Eemnes.

Uit de krant