Foto: PR

Sherryteatoernooi voor Pink Ribbon

LAREN - Het jaarlijkse zevendaagse sherryteatoernooi - een tennisdubbeltoernooi voor dames - heeft afgelopen zaterdag een vliegende start gemaakt op LLTC in Laren. Ruim 130 dames van de 248 deelneemsters kwamen toen al in actie.

Dit toernooi wordt deze week elke dag op een andere club in 't Gooi gespeeld en eindigt vrijdag op 't Spieghel in Bussum met vijf bloedspannende finales in de categorieën 3/4 tot en met 8. Als kers op de taart is er ook nog cabaret van Plankgas.
Sherrytea is een begrip in 't Gooi geworden. Hoewel het klinkt als een tennistoernooi voor huisvrouwen is het tegendeel waar. "Er doen hele leuke jonge vlotte vrouwen mee die allemaal tennissen voor het goede doel. Niet onverdienstelijk. We verwachten dit jaar meer dan 10.000 euro te storten naar Pink Ribbon", vertelt Ethel Rikken. Dit gebeurt aan de hand van het inschrijfgeld, donaties en items voor de loterij. "Mede dankzij de negentig sponsors die hieraan meewerken. Leuk dat zij hun naam ook verbinden aan sportiviteit, gezelligheid en het goede doel."

"

Meer berichten