Initiatiefneemster en comédienne Marieke Peper.
Initiatiefneemster en comédienne Marieke Peper. (Foto: PR)

100% lachgarantie tijdens de eerste Blaricumse Comedy Night in Het Vitus

BLARICUM - Eindelijk! Blaricum krijgt vrijdag 18 oktober zijn eerste echte eigen Comedy Night genaamd Pepper's Comedy Night. Een ticket kost slechts 9 euro.

Initiatiefneemster en comédienne Marieke Peper heeft Daan van der Hoeven, Odette van der Molen, Johan van Gulik en Fabian Franciscus - vier rijzende sterren in het comedycircuit - uitgenodigd om het publiek te vermaken met hun heerlijke humor. De comedynight vindt plaats in Het Vitus aan de Kerklaan 10 en begint om 20.30 uur.

Cabaretier Fabian Franciscus veroverde in de fameuze The Comedy Store in London de eerste prijs in een belangrijke comedywedstrijd. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival (2013) en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België onder meer in de grotere comedyclubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Hij ging viraal op dumpert.nl met meerdere cabaretfilmpjes en was te gast bij Spijkers Met Koppen, Na Het Nieuws en bij Radio538.
Odette van der Molen is gemaakt voor de spotlights. Ze studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en ging daarna aan de slag als presentatrice en actrice en maakte zowel televisie als theater. Vervolgens ontdekte ze stand-upcomedy en was meteen verkocht. Van der Molen staat inmiddels in veel shows en comedyclubs met haar verrassende stijl, zelfspot, scherpe humor en hilarische typetjes en weet op een uitdagende manier de huidige tijd en de generatiekloof op de hak te nemen.

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten