Samira van Fysio Masters: 'Ik wil elke dag mensen van pijn bevrijden'

Samira Waanders van Fysio Masters.
Samira Waanders van Fysio Masters. (Foto: PR)

EEMNES - Water of wodka? Lijkt een klein detail, maar is natuurlijk een enorm groot verschil. Hetzelfde geldt voor fysiotherapie. Kleine details kunnen enorme grote verschillen maken. "Ik wil elke dag mensen van pijn bevrijden en hen helpen aan een soepeler lichaam. Dat is wat ik graag doe en kán", zegt Samira Waanders van Fysio Masters.

"Het geeft mij als manueel therapeut heel veel voldoening om echt te kunnen voorzien in de oplossing waardoor iemand weer blij wordt. Ik heb inmiddels verschillende Fysio Masters-locaties in het Gooi en ben steeds weer verbluft over de kennis en wijsheid van de geweldige fysiotherapeuten in mijn team. Zij zorgen voor de warme en professionele sfeer in onze praktijken. Vandaar dat ik ook best trots ben op de 9,6 op Zorgkaart."
Bij Fysio Masters kunt u terecht voor veel uiteenlopende klachten, zoals rug-, nek-, schouder-, heup- en kniepijn. "Ons team bestaat uit ervaren fysio's met verschillende specialismen, zoals een manueel therapeut, handtherapeut en oedeemtherapeut. Zij kunnen tapen en dryneedlen. Op die manier krijgt u bij ons de behandeling die u nodig heeft. Onze vriendelijke therapeuten nemen alle tijd om te luisteren naar uw verhaal. Het gaat bij de diagnose om de oorzaak van uw klachten op te sporen zodat die gericht kunnen worden behandeld. Soms is dat lastig. Dan maken we gebruik van de spinalmouserugscan en echoapparatuur. Met deze uitslagen kunnen onze fysio's uw klacht heel trefzeker behandelen. Daardoor zullen uw klachten snel verminderen."
Waanders heeft ontdekt dat het bij de diagnose essentieel is om de onderlinge samenhang van klachten te zien. "Bijvoorbeeld hoe rugklachten kunnen worden veroorzaakt door een knieblessure. Als je dat mist, kan een fysio best op korte termijn resultaten behalen, maar veelal komen de klachten terug of worden ze erger omdat de oorzaak niet is behandeld. Ik heb het nu al honderd keer gezien. Vaak ook omdat deze patiënten op zoek gaan naar een andere fysio die het verschil wél kan maken en daarom bij Fysio Masters uitkomen. Wij stemmen de behandeling af op uw persoonlijk klachten én wensen. Daarbij verkiezen we pijnloze behandelingsmethoden die een blijvend herstel geven: Mulligan Concept, 4xT, Egoscue en ATM. Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Daarom hebben we geïnvesteerd in hoogwaardige pneumatische fitnessapparatuur. Dat zorgt voor een nog sneller behandelresultaat, wat u behandelingen scheelt. Om toekomstige klachten te voorkomen krijgt u ook altijd eenvoudige oefeningen mee, zodat u zelf thuis aan de slag kunt. Het is ons doel om de kwaliteit van leven van mensen in het Gooi te verbeteren. Niet alles is te genezen, maar u kunt er wél wat aan doen om uw geluk en gezondheid te versterken!"

Neem gerust contact op via 035-5389777 of lees de reviews op www.fysiomasters.nl.

Meer berichten