Grote Generatie Duurzaamheid Debat in het raadhuis | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
V.l.n.r.: Jacqueline Heere van Dutch Sustainable Transformations, Anoeska Majoor (natuurdocent van Het Spookbos) en Emma (dochter van Anoeska).
V.l.n.r.: Jacqueline Heere van Dutch Sustainable Transformations, Anoeska Majoor (natuurdocent van Het Spookbos) en Emma (dochter van Anoeska). (Foto: PR)

Grote Generatie Duurzaamheid Debat in het raadhuis

LAREN - Stichting Het Spookbos organiseert in samenwerking met Dutch Sustainable Transformations en de gemeente Laren op woensdagavond 13 november het Grote Generatie Duurzaamheid Debat (GGDD). "Het doel van dit project is om de inwoners van Laren met elkaar in gesprek te brengen over het onderwerp duurzaamheid", zegt Sabine Klaver van Het Spookbos.

Voorafgaand aan dit debat vindt er een project plaats binnen het basisonderwijs van de gemeente Laren. De groepen 8 van de Larense basisscholen zijn uitgenodigd om aan dit project deel te nemen.

Gastcollege
In de aanloop naar het duurzaamheidsdebat worden de leerlingen bekendgemaakt met het fenomeen debatteren. De NME-leerkracht van Het Spookbos komt drie keer in de klas om de kinderen meer te vertellen over duurzaamheid en debatteren. Ook wordt er een gastcollege gegeven door een Larense politicus om de kinderen te inspireren en tips en trucs mee te geven.

Halve finale
Op 18 oktober vindt de halve finale plaats in de klas, waarbij de beste debaters uitgekozen worden om hun klas te vertegenwoordigen tijdens het finaledebat op 13 november in de raadzaal van de gemeente Laren.
Tijdens dit finaledebat gaan verschillende generaties uit de gemeente Laren met elkaar in gesprek, waarbij zowel kritische geluiden als fervente duurzaamheidsstrijders aan het woord komen.

Voor dit debat is er nog ruimte voor inwoners van Laren van 11 tot 99 jaar of ouder met een mening over duurzaamheid. Heeft u die mening en wilt u die delen in het debat? Meldt u dan voor meer informatie aan via nme@spookbos.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>