Nacht van de Nacht bij Het Spookbos

Foto: PR

LAREN/EEMNES - Stichting Het Spookbos organiseert op zaterdag 26 oktober (17.30 tot 21.00 uur) voor de elfde keer activiteiten rondom de landelijke Nacht van de Nacht. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de negatieve gevolgen van te veel verlichting in de nacht. De entree is vrij.

Het Spookbos biedt leuke en informatieve activiteiten - zoals een speurtocht door het bos, een muzikale vertelling, het ervaren van dierengeluiden in de nacht, een nachtritje op de pony, uilenballen pluizen, schminken, nachtdierencircuit en sterren kijken - aan voor kinderen en volwassenen. Op deze manier wordt op een aantrekkelijke manier een belangrijk maatschappelijk thema aan de orde gesteld.

Wethouder Ton Stam maakt bekend wie van de groepen 8 van de basisscholen de halve finale van het Grote Generatie Duurzaamheid Debat heeft gewonnen. Het finaledebat, dat op 13 november in de raadzaal in Laren vanaf 18.45 uur plaatsvindt, laat inwoners van Laren - en deze winnaars - met elkaar in gesprek gaan over duurzaamheid. Meedoen? Aanmelden: nme@spookbos.nl.


Meer berichten