Froukje Bogaard.
Froukje Bogaard. Foto: Joris Dekker

Froukje Bogaard (11) van Binckhorst - St. Jan op het podium in Theater Gooiland

Algemeen

LAREN - Froukje Bogaard - leerling van de Binckhorst - St. Jan - schaatste vorig jaar 100 kilometer op de Weissensee in Oostenrijk in een sponsortocht voor goede doelen. Op 6 november (16.00 tot 18.00 uur) vertelt ze - in Theater Gooiland in Hilversum - hierover meer tijdens de THIJMTalks.

THIJMTalks zijn korte, inspirerende speeches door leerlingen, ouders en onderwijsprofessionals van Alberdingk Thijm Scholen waar haar basisschool deel van uitmaakt.

In haar talk vertelt Froukje waar haar inspiratie vandaan kwam. Ze hoopt die inspiratie ook in anderen aan te wakkeren. Want je hobby of talent inzetten om anderen te helpen, daarmee maak je een verschil.

Live uitzenden
Alle dertien talks gaan over de wereld van nu en soms over onderwijs. Maar er zijn ook heel persoonlijke verhalen. Zo vertelt Teun Eljon (18) van de International School Hilversum dat hij super graag een beroemd cabaretier wil worden. Maar waarom eigenlijk? En houdt de 11-jarige Romaysae van de Hilversumse Paulusschool een klimaat talk. THIJMTalks is ook voor andere geïnteresseerden en na online aanmelding is toegang gratis. Het hele programma wordt ook live via de website uitgezonden. Meer informatie en tickets: thijmtalks.atscholen.nl

THIJMTalks wordt mogelijk gemaakt door Alberdingk Thijm Scholen, een katholieke scholenorganisatie in het Gooi waar achttien basisscholen en acht middelbare scholen deel van uitmaken.

Uit de krant