Lokaal 21 op Laar & Berg is de komende dagen een plek waar leerlingen en medewerkers samen kunnen komen om te praten en elkaar te steunen.
Lokaal 21 op Laar & Berg is de komende dagen een plek waar leerlingen en medewerkers samen kunnen komen om te praten en elkaar te steunen. (Foto: L&B)

Laar & Berg-docent Peter Bouwer onverwacht overleden; leerlingen en team enorm geschokt

LAREN - "Op dinsdag 29 oktober is onze zeer geliefde collega Peter Bouwer geheel onverwachts overleden. Leerlingen en team van Laar & Berg zijn enorm geschokt door dit vreselijke nieuws. De school biedt leerlingen en medewerkers deze week tijd en ruimte om met dit grote verlies om te gaan", laten bestuur en directie van de scholengemeenschap aan de Langsakker op Facebook weten.

Lokaal 21 op Laar & Berg is de komende dagen een plek waar leerlingen en medewerkers samen kunnen komen om te praten en elkaar te steunen. Hier is ook het condoleanceregister en worden veel bloemen, brieven en kaarten achter gelaten. "De boodschappen die leerlingen al hebben achtergelaten zijn hartverscheurend en tegelijkertijd hartverwarmend om te lezen. Zij laten zien hoe geliefd Peter was als docent, mentor en collega. Ook ouders, oud-leerlingen en oud-medewerkers zijn welkom om Peter hier te herdenken." Bouwer was docent geschiedenis en humanities.

Meer berichten