Daan van der Meulen (l) en Patrick Steenstra Toussaint.
Daan van der Meulen (l) en Patrick Steenstra Toussaint. (Foto: PR)

Voorma en Walch Makelaars en LMHC voor drie seizoenen met elkaar verbonden

LAREN - Voorma en Walch Makelaars in het Gooi en Voorma en Walch Makelaars in Business hebben zich als sponsor voor de komende drie seizoenen verbonden aan de Larensche Mixed Hockey Club (LMHC).

Samen met Patrick Steenstra Toussaint namens de sponsorcommissie en Daan van der Meulen, bedrijfsmakelaar van Voorma en Walch in Business, werd vrijdag de overeenkomst ondertekend in het Larense makelaarskantoor aan de Brink. Steenstra Toussaint: "Wij zien in Voorma en Walch een sterke lokale partner die samen met ons onze lange termijn doelstellingen op sportief en maatschappelijk gebied optimaal kunnen realiseren."

Van der Meulen: “Voorma en Walch staat met vier vestigingen - binnenkort openen wij de vijfde vestiging in Bussum - en één bedrijfsmatig kantoor, midden in de samenleving. Kunst, cultuur en sport staan bij ons hoog in het vaandel. De LMHC is belangrijk voor Laren en omgeving, veel van onze cliënten en kinderen sporten daar. Ook het gehandicapte hockey, G-Hockey, op de LMHC ondersteunen wij maar al te graag."

Meer berichten