Belinda Huiden op de Love it!-stoel.
Belinda Huiden op de Love it!-stoel. Foto: PR

Benefietavond voor Met je Hart bij Bistrôt Chapeau in Blaricum

Algemeen

BEL - De lokale afdeling van Stichting Met je Hart (Blaricum, Eemnes en Laren) is een partnerschap aangegaan met Bistrôt Chapeau in Blaricum. Zij hebben de handen ineengeslagen voor de organisatie van een exclusieve benefietavond met diner op vrijdag 22 november.

"Toen wij informatief bij Bistrôt Chapeau binnenstapten, waren eigenaren Nicky en Michèle meteen enthousiast over ons werk voor eenzame ouderen. Het lokale karakter sprak hen zo aan dat ze er hun naam aan willen verbinden en direct een event wilden organiseren om zo een bijdrage te leveren aan het tegengaan van eenzaamheid onder lokale ouderen", vertelt Belinda Huiden, vrijwilliger en coördinator van Met je Hart-team BEL.Bistrôt Chapeau dekt die avond veertig couverts in voor de gasten, die worden ontvangen door Babs van Geel, founder van de Stichting Met je Hart. 

Op de avond veilt veilingmeester Junior Zegger de meest uiteenlopende items die allemaal zijn ingebracht door lokaal betrokken ondernemers. Naast een schilderij van Maja Boot en bijzondere arrangementen wordt ook de Love it!-stoel aan de man gebracht.De avondopbrengst gaat naar de lokale afdeling van Met Je Hart die hiermee activiteiten ontplooit om eenzame ouderen in de BEL-gemeenten uit hun isolement te halen. Huiden: "Ontmoetingen die we structureel organiseren, omdat we daarmee écht iets aan gevoelens van eenzaamheid kunnen doen. Dankzij dit soort geweldige initiatieven kunnen we het verschil maken voor deze mensen."

Uit de krant