Foto: Bob Awick

Sinterklaas komt zaterdag naar BEL-gemeenten

BEL - Sinterklaas krijgt het druk komend weekend. Hij bezoekt op één dag zowel Laren, Blaricum als Eemnes. Zaterdag 23 november is de grote dag.

BEL - Sinterklaas krijgt het druk komend weekend. Hij bezoekt op één dag zowel Laren, Blaricum als Eemnes. Zaterdag 23 november is de grote dag.

De feestelijke, Blaricumse stoet arriveert om 12.00 uur in de Bijvanck (Malbakplein) en om 15.00 uur in Blaricum Dorp (muziektent).Verzamelen om 11.10 uur bij de Blaricummermeent op de kruising Bijvangweg/Lepelaar (Oorsprong). Van daar loopt de stoet via de Hoofdweg richting de speeltuin. Vervolgens gaat iedereen richting De Malbak waar het feest losbarst. Om 14.50 uur vertrekt de groep vanaf de kruiskuil richting de muziektent waar het feest om 15.00 uur begint.

Laren
In Laren wordt het Spaanse gezelschap om 14.00 uur ontvangen door burgemeester Nanning Mol. Het bordes van restaurant Vida is hiervoor het decor. Muziek is er van drum- en showband MCC en voor het bordes speelt Muziekvereniging Sint Jan.

Eemnes
Om 13.00 uur worden de sint en zijn pieten in Eemnes verwacht. Hij komt met de boot via de Eemnesservaart. Na ontvangst bij Het Oude Raadhuis is er een optocht naar winkelcentrum De Minnehof. Wie zich mooi verkleedt, maakt kans op een prijs. Tussen 15.00 en 16.30 uur kunnen kinderen tot 6 jaar in De Hilt bij de sint op schoot en dansen met de pietjes van Danscompagnie Eemnes.

Meer berichten