Werk van Martens & Visser.
Werk van Martens & Visser. Foto: PR

Gloednieuw kunstwerk in theater van Singer Laren

Algemeen

LAREN - In Singer Laren is vanaf 3 december een gloednieuw kunstwerk van de kunstenaars Martens & Visser te zien: Cosmic View. Het is het derde in een serie presentaties onder de naam Window of Opportunity. Hierin worden jonge talentvolle kunstenaars uitgenodigd om speciaal voor het monumentale raam van het theater een werk te maken. 

De locatie maakt dat het zowel voor bezoekers van Singer Laren als voor voorbijgangers te zien is. Tijdens openingstijden is het kunstwerk zonder museum- of theaterkaartje 'van dichtbij' te bezichtigen. 

Martens & Visser
Martens & Visser is een samenwerking tussen Michiel Martens en Jetske Visser. In hun werk staan de thema’s beweging en transformatie, geïnspireerd door de natuur, centraal. Het tastbare en het digitale vloeien samen in installaties, sculpturen en objecten."Het is alsof Martens en Vissers werk tussen de werkelijkheid en een denkbeeldige, droomachtige wereld bestaat. Met hun werk suggereren ze een voorbijgaand moment, ongrijpbaar en mogelijk het volgende ogenblik weer verdwenen", aldus museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm.
Window of Opportunity is een samenwerking tussen de Keep an Eye Foundation en Galerie Pouloeuff uit Naarden en DOES ZevenendZes en Singer Laren in Laren.

Uit de krant