Afbeelding
Foto: © Bob Awick
update

Gewonden bij woningoverval Noordersingel

Algemeen

EEMNES - In een vrijstaande woning aan de Noordersingel heeft vanmorgen omstreeks kwart over acht een overval plaatsgevonden. Daarbij zijn twee bewoners gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van de overval.

Twee gewapende overvallers drongen vanmorgen het huis van de slachtoffers binnen. Zij grepen vervolgens een mes uit de keuken, waarmee ze de bewoners hebben bedreigd. Ook kregen de slachtoffers klappen van hun belagers. Zij moesten per ambulance naar een ziekenhuis worden vervoerd. Na de overval vluchtten de daders in onbekende richting.

Nog geen aanhoudingen

Gewaarschuwde politieagenten keken in Eemnes en in de omgeving uit naar de verdachten. Tot nu toe, zijn de verdachten nog niet gevonden. In de woning is een uitgebreid sporenonderzoek verricht door rechercheurs van de forensische opsporing. Ook is een buurtonderzoek gehouden om meer informatie te verzamelen. Uiteraard is het opsporingsonderzoek om de daders te vinden in volle gang.

Getuigenoproep

Getuigen kunnen contact opnemen met het rechercheteam via 0900-8844, anoniem bellen via 0800-7000 of het tipformulier invullen.





Uit de krant