Afbeelding
Foto: Pixabay

Laren en Blaricum proosten op 2020

Algemeen

LAREN/BLARICUM - De gemeenten Laren en Blaricum proosten respectievelijk maandag 6 januari en dinsdag 7 januari met hun inwoners op het jaar 2020.

Gelukwensen kunnen maandag 6 januari (aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur) worden overgebracht in het Brinkhuis aan de Brink 29. Het gemeentebestuur van Laren nodigt alle inwoners, organisaties en andere relaties uit om de nieuwjaarsreceptie bij te wonen. Een uur voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst ontvangt het college van burgemeester en wethouders de inwoners die in de loop van 2019 in Laren zijn komen wonen. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging en kunnen zich aanmelden via bestuurssecretariaat@laren.nl.

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Blaricum vindt dinsdag 7 januari plaats in restaurant Bruis aan de Deltazijde 3-01 (De Blaricummermeent). Het feestje begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Burgemeester Joan de Zwart-Bloch blikt in haar nieuwjaarstoespraak terug op 2019 en kijkt samen met de aanwezigen vooruit. Vanaf 21.00 uur tot circa 22.30 uur is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid nieuwjaarswensen uit te wisselen.

In Eemnes vindt de nieuwjaarsreceptie op 14 januari plaats in het Huis van Eemnes aan de Noordersingel.

Uit de krant