Tien nominaties voor de sportverkiezingen van het jaar in Laren | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Mila Muyselaar.
Mila Muyselaar. (Foto: PR)

Tien nominaties voor de sportverkiezingen van het jaar in Laren

LAREN - Laren mag zich voor de tweede keer verheugen op de sportverkiezingen van het jaar. Op vrijdag 17 januari worden de winnaars in de vijf categorieën bekend gemaakt. Dat gebeurt in het Brinkhuis en het evenement begint om 20.00 uur. Elsemieke Havinga en Simon Cziommer verzorgen de presentatie van de avond.

De nominaties in de vijf verschillende categorieën zijn:

Sportvrouw van het jaar: Maxime Kerstholt (hockey), topscorer op het Europa-Cuptoernooi zaalhockey en Mila Muyselaar (hockey), aanvoerster van zaalteam, dat de Europa Cup won voor LMHC.

Sportman van het jaar: Bart Kaarsgaren (voetbal), maakte op 23 november zijn honderdste competitiedoelpunt voor SV Laren'99 en Sam Vlasman (hockey), 19-jarige middenvelder bij LMHC en als enige niet-hoofdklassespeler geselecteerd voor Jong Oranje.

Sportploeg van het jaar: Jongens A1 van LMHC (hockey), in hun leeftijdsgroep voor de vierde keer kampioen van Nederland geworden en Dames 1 van LMHC (hockey): Europees kampioen in de zaal in het seizoen 2018-2019.

Sportveteraan van het jaar: Els de Haan (77), sinds 1965 lid van de tafeltennisvereniging. Traint en speelt nog wekelijks en John Timmerman (69), voormalig voetballer bij het vroegere LFC, bekleedde diverse functies bij LFC en het latere SV Laren'99. Founding father van Walking Football in Laren.

Sporttalent van het jaar: Tristan de Leeuw (14), middellange afstandloper, zilver gewonnen op de Nederlandse estafette-kampioenschappen op de 4x800 meter en Tiemen Venema (12), speelt sinds 2016 golf bij De Goyer en opgenomen in het jeugdteam van de Nationale Golf Federatie.

Stemmen kan tot en met 13 januari. Zie: https://nl.surveymonkey.com/r/stemLaren


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>