GaragePark Blaricum aan de Binnendelta 12.
GaragePark Blaricum aan de Binnendelta 12. Foto: Rein van der Zee
advertorial

Garageboxen als ideale opslagruimte en werkruimte; te koop of te huur!

Algemeen

BLARICUM - Nederland wordt overspoeld met opslagruimtes. Allerlei formaten, korte of lange huurperiodes, de een nog goedkoper dan de ander. Het zijn met name snelle self storages die oppoppen. Prima voor een bepaalde behoefte, maar voor mensen die net wat meer zoeken dan alleen snelle opslag, loop je bij self storages tegen beperkingen aan. GaragePark laat een heel ander geluid horen, maar omdat je bij hen ook veilig spullen kunt opslaan worden zij snel onder dat soort organisaties geschaard. GaragePark is juist zoveel meer!

Een GaragePark is een volledig omheind en beveiligd park met daarop garageboxen van hoogwaardige kwaliteit die niet alleen beschikbaar zijn als ideale en meest veilige opslagruimte, maar ook als werk-/klusruimte. Het park is 24/7 toegankelijk met een persoonlijke keytag, beschikt over 24-uurs camerabewaking en een uitgekiend lichtplan waardoor het park en elk hoekje verlicht is. Tevens is elke garagebox beveiligd met een individueel beveiligingsalarm en brandmelder. GaragePark is BORG-2 gecertificeerd. Door zonnepanelen is er stroom en licht aanwezig in de box. Het park beschikt tevens over een sanitaire voorziening en de mogelijkheid je bedrijf in te schrijven en het adres van het park en je box aan te houden als postadres. Je hebt dus je eigen postbus op het park.
Garageboxen zijn een ideale oplossing voor de kleine ondernemers en zzp-ers, zoals schilder, hovenier, stukadoor of klusser die werkt met dure gereedschappen en geholpen is met een plek waar hij zijn dure spullen kan opslaan, waar hij 24/7 bij kan en waar hij eventueel wat klusjes kan uitvoeren. Maar ook de meubelmaker die zijn box gebruikt voor het opknappen van meubelen en de monteur die kleine reparaties aan motoren uitvoert, vinden hun ideale plek bij GaragePark. Of de dj die in de nacht terugkomt van een feest en die zijn dure apparatuur op een veilige plek wil opslaan.
De boxen zijn zowel te koop als te huur. Je kunt een box huren, maar ook kopen als slimme investering. En als je de box niet meer gebruikt dan kun je hem vrij gemakkelijk verhuren, omdat de vraag naar garageboxen groot is. Juist omdat de boxen door de enorme diversiteit in gebruik enorm interessant zijn voor allerlei doelgroepen vallen deze ook in de smaak bij beleggers. Beleggers die garageboxen kopen als belegging verhuren de boxen voor het rendement dat zich uit als huurbaten. Dit is bij GaragePark 9% (bruto aanvangsrendement) daar de huurprijs wordt bepaald op 9% van de waarde van de garagebox.

Meer informatie over het huren, kopen of beleggen in garageboxen? Kijk dan op www.garagepark.nl of bezoek zaterdag 25 januari de open dag van GaragePark Blaricum aan de Binnendelta 12. Geïnteresseerden zijn van 14.00 tot 17.00 uur meer dan welkom.

Uit de krant