Het vloerkleed met het stedenbouwkundigplan.
Het vloerkleed met het stedenbouwkundigplan. Foto: © Bob Awick
Video

Enorme drukte bij open dag Crailo

Algemeen

CRAILO - Honderden bezoekers hebben zaterdag de open dag voor Crailo bezocht. De stedenbouwkundigen en landschapsontwerpers gaven toelichting op het plan dat op 4 maart bij de gemeenteraad van Gooise Meren, Hilversum en Laren bij de gemeenteraad ter besluitvorming ligt.

Veel bezoekers waren enthousiast over de ruime en groene opzet van het nieuwe buurtschap. Hun vragen over de buurthubs, de mobiliteit, diverse woningtypen en de combinatie van wonen en werken werden beantwoord in persoonlijke gesprekken. Honderden mensen uit de omgeving van Crailo luisterden naar de toelichting door een stedenbouwkundige.

File
Bij aanvang van de Open Crailodag stond er een file voor de ingang van het terrein. De huifkartochten over het terrein van Crailo waren zeer gewild en snel ‘uitverkocht’. De hele ochtend was het een komen en gaan van bezoekers die meer wilden weten over de mogelijkheden om in het buurtschap te wonen. Zij bekeken de film met een virtuele rondleiding over het terrein en bestudeerde het vloerkleed waarop het stedenbouwkundigplan stond uitgetekend.

Lees meer over de plannen komende week in deze krant.


Uit de krant