Gemeentesecretaris en directielid BEL Combinatie Meryem Kilic-Karaaslan.
Gemeentesecretaris en directielid BEL Combinatie Meryem Kilic-Karaaslan. (Foto: Gemeente Blaricum)

Nadenken over invulling directiemodel BEL Combinatie

BEL - "Het Dagelijks en Algemeen Bestuur van de BEL Combinatie zal de komende periode de tijd te nemen om na te denken over de invulling van het directiemodel van de BEL", dat meldt Nanning Mol, burgemeester van Laren en voorzitter van het Dagelijks Bestuur vande BEL Combinatie nu Meryem Kilic-Karaaslan, de gemeentesecretaris van Blaricum en directielid BEL Combinatie, per 1 april haar vertrek heeft aangekondigd.

Kilic-Karaaslan heeft een nieuwe functie als partner bij Twynstra GuddeInterim Management (TGIM). Joan de Zwart-Bloch, burgemeester van Blaricum: "Meryem zet met deze switch een mooie volgende stap in haar carrière. Een stap die ik haar van harte gun. Meryem heeft eerder veertien jaar als managementconsultant voor Twynstra Guddegewerkt. Na die veertien jaar was het voor Meryem een prachtige kans om haar adviserende en leidinggevende functie te kunnen voortzetten bij de BEL Combinatie. Dat heeft ze de afgelopen 3,5 jaar als gemeentesecretaris van Blaricumen als directielid van de BEL Combinatie dan ook met verve gedaan.” Nanning Mol: "Meryem heeft veel voor Blaricum en de BEL Combinatie betekend. Ik zal haar enthousiasme en deskundigheid missen."
Per 1 januari jongstleden is de Larense gemeentesecretaris en eveneens directielid bij de BEL Combinatie, Garmt Kolhorn, al weggegaan. Hij is nu aan de slag als directeur a.i. bij de gemeente Schiedam. In Eemnes heeft Else Ruizeveld de Winter de functie van gemeentesecretaris.

Meer berichten