Brandveilige Valentijn.
Brandveilige Valentijn. (Foto: VRU)

VRU brandweer heeft verrassing voor studenten

EEMNES - De brandweer van Veiligheidsregio Utrecht (VRU) wil niet dat een huis in vuur en vlam staat. Wel snappen zij dat studenten rond Valentijnsdag het vuurtje van de liefde willen opstoken. De VRU brandweer doet daarom de oproep: 'Vier de liefde vurig, maar doe het veilig. Koop een rookmelder!'

"Om studenten in onze regio daar een beetje bij te helpen, heeft de brandweer speciaal voor hen een 'hete' verrassing", aldus een VRU-woordvoerder. Ga naar www.brandweer.nl/verrassing en win een persoonlijke video van een brandweerman of -vrouw voor je vriend of vriendin, de buurman, je schoonmoeder of je ex. Lees daar tips over brandveilig Valentijn vieren. Heb je een slechte date op Valentijnsdag? Check altijd vooraf je vluchtroute. Is het een blijvertje? Koop dan snel die rookmelder en hang deze samen op.

De VRU is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten, waaronder Eemnes. "Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Wij helpen mensen in nood, motiveren mensen om zelfredzaam te zijn en dragen bij aan het wegnemen van onveilige situaties. Elke dag weer, en steeds beter."

Meer berichten