Afbeelding
Partnerbijdrage

Open Dag basisscholen 18 maart van 9.00 - 12.00 uur

Advertorial

Is jouw zoon of dochter al bijna toe aan de basisschool? Op woensdag 18 maart zetten alle basisscholen van Alberdingk Thijm Scholen van 09.00 - 12.00 uur hun deuren voor je open; kom langs, de beste manier om te zien of een school bij je past. Onze scholen staan in Hilversum, Laren, Eemnes, Blaricum en Wijdemeren. Bekijk hier het overzicht van alle scholen.

Waar gaat het om bij Alberdingk Thijm Scholen?

Bij Alberdingk Thijm Scholen leren we elke dag wat écht belangrijk is in ons leven en de wereld om ons heen. Naast rekenen en taal, biedt meer dan de helft van onze scholen een aansprekend vakoverstijgend lesprogramma voor de zaakvakken aan (IPC). Basisscholen de Junior Campus, de Wilge (Hilversum) en Merlin (Eemnes) bieden tweetalig onderwijs Engels/Nederlands.

Techspace & Buitenhuis
Kinderen leren niet alleen in hun eigen klaslokaal. Veel van onze leerlingen brengen een bezoek aan het Techspace waar ze leren programmeren en kennis kunnen maken met de nieuwste technieken zoals animatiefilmpjes, robotica, 3D en laser printen, virtual en augmented reality. In 's Graveland hebben we een oude boerderij midden in het bos waar leerlingen leren in en over de natuur. Kortom: ben je op zoek naar een school waar eigentijds onderwijs en een boeiende schooltijd voorop staat? Bekijk hier het overzicht van onze scholen en tot 18 maart!

Leren waar het écht om gaat. #DAARGAATHETOM

Uit de krant