Partnerbijdrage

Utrecht maakt kennis met badkamer- en tegelspecialist Maxaro

Maxaro is hard op weg om heel Nederland te veroveren. Recent opende het bedrijf de deuren van haar nieuwste megastore in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn. Met deze uitbreiding wil Maxaro nog meer mensen kennis laten maken met haar unieke winkelformule. Hierin staan eigen productontwikkeling, scherpe prijzen en de beste service centraal.

Focus op eigen productontwikkeling
De winkelformule van badkamer- en tegelspecialist Maxaro is sterk gericht op eigen productontwikkeling. In samenwerking met meer dan honderd fabrieken spant het bedrijf zich dagelijks in voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit. “Het liefst houden we alles in eigen hand. Waarom? Dan weten we dat het goed is”, vertelt Corné Nooren, eigenaar en oprichter van Maxaro. De zelfontwikkelde kwaliteitsproducten worden rechtstreeks vanuit het eigen magazijn in Roosendaal aan de klant geleverd. Door het uitsluiten van tussenhandel profiteren klanten van verrassend scherpe en transparante prijzen.

4.500 m² boordevol badkamers en tegels
Om het complete assortiment overzichtelijk te presenteren, koos Maxaro voor een winkelpand van 4.500 m² in The Wall. Niet alleen het winkeloppervlak, maar ook de centrale ligging maakt deze locatie perfect voor Maxaro’s groeiambities. Bij binnenkomst valt direct het badenplein in het oog. Op dit plein staat een grote hoeveelheid baden opgesteld, waarin klanten zelfs mogen proefliggen om het comfort te ervaren. Vervolgens volgen er talloze presentaties met tegels, badkamermeubels, radiatoren, sanitair en andere badkamerproducten. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om een droombadkamer te verwezenlijken.

Gratis uit voorraad geleverd
Maxaro gaat tot het uiterste als het gaat om service. Daarom heeft de badkamer- en tegelspecialist maar liefst 98% van het assortiment op voorraad. Hierdoor kan Maxaro de bestelde producten de volgende werkdag gratis bij de klant leveren vanuit het eigen magazijn in Roosendaal. Verder biedt het bedrijf gratis retour als een product niet volledig naar wens is. De klant heeft na aankoop 365 dagen de tijd om het product te retourneren.

Groei met Maxaro mee
De snelle groei van Maxaro heeft een positieve uitwerking op personeel. Medewerkers ervaren het als prettig om in een grote en bruisende organisatie te werken, omdat deze veel unieke kansen en mogelijkheden biedt. Daarnaast zien medewerkers het als een uitdaging om samen heel Nederland te veroveren met de unieke winkelformule. Wil jij samen groeien met Maxaro? Bekijk de openstaande vacatures in Utrecht op www.werkenbijmaxaro.nl.  

Meer berichten