Else Ruizeveld de Winter.
Else Ruizeveld de Winter. (Foto: Gemeente Eemnes)

Gemeentesecretaris Eemnes tijdelijk fulltime aan hoofd van BEL Combinatie

LAREN/BLARICUM/EEMNES - De Eemnesser gemeentesecretaris Else Ruizeveld de Winter wordt per 1 april tijdelijk fulltime algemeen directeur van de BEL Combinatie. Ze maakte al deel uit van de driekoppige directie van de BEL Combinatie, maar na het vertrek van de gemeentesecretarissen van Laren en Blaricum legt ze haar focus op het directeurschap. De gemeente Eemnes stelt Ruizeveld de Winter tijdelijk vrij van haar taken als gemeentesecretaris.

Nanning Mol, voorzitter Dagelijks Bestuur: "Ik ben blij dat Else bereid is deze functie tijdelijk te vervullen. Dit besluit is het gevolg van het vertrek van twee gemeentesecretarissen, Garmt Kolhorn (gemeentesecretaris van Laren) en Meryem Kilic-Karaaslan (gemeentesecretaris van Blaricum). Aangezien de functie van algemeen directeur niet in een deeltijdbaan is uit te voeren, is Else gevraagd deze functie tijdelijk fulltime te vervullen."

Eemnes gaat extern een waarnemend gemeentesecretaris werven. Gemeentesecretaris Laren en Blaricum Peter van Dijk, waarnemend gemeentesecretaris van Laren, wordt na vertrek van Meryem Kilic-Karaaslan ook waarnemend gemeentesecretaris van Blaricum. De evaluatie van de BEL Combinatie is nog in volle gang, zodra dit is afgrond worden de functies definitief ingevuld.

Meer berichten