Hockeydames LMHC tegen Amsterdam. Foto: PR
update

Hockeydames pakken punten tegen landskampioen Amsterdam én Victoria

Sport

LAREN - De hockeydames hebben vrijdagavond 1-1 gelijk gespeeld tegen Amsterdam. Die stand was bij rust al bereikt. Laren kwam in de 16de minuut op voorsprong en de Amsterdammers scoorden in de 28ste minuut.

Laura Marell zette de geplaagde Larense ploeg op voorsprong, waarna Michelle Fillet uit een strafcorner de 1-1 in het doel pushte.
Voor Laren is de puntendeling zeer welkom. Het kroop dichter naar concurrent Bloemendaal, dat op een veilige negende plaats staat. Het verschil tussen beide ploegen is nu nog maar een punt.

Update

De LMHC-dames boekten vanmiddag een zeer belangrijke overwinning. In de strijd om play-outs versloeg de Gooise formatie concurrent Victoria met 3-1. Het was voor Laren de eerste zege na vier wedstrijden. Dankzij de drie punten steeg de ploeg op de ranglijst naar plek negen en passeerde zodoende Bloemendaal, dat nu een punt minder heeft dan Laren. Macy de Ruiter scoorde tweemaal en Pam van Asperen zette de stand op 1-3.