Afbeelding

Ongelukkige nederlaag voor SV Laren'99

Sport

LAREN - Teleurgestelde gezichten na afloop van de wedstrijd SV Laren'99 tegen CJVV uit Amersfoort. De wedstrijd met twee gezichten, waarbij CJVV de gelukkige bleek, eindigde in 1-2.

Trainer Fred Roest had de beschikking over zijn sterkste spelers en de mannen begonnen dan ook voortvarend aan de wedstrijd waarbij winst het enige was wat telde. Door een overwinning op CJVV zouden de titelaspiraties namelijk nieuw leven worden ingeblazen.

De eerste helft was helemaal voor Laren'99. Er werden weliswaar geen echte kansen gecreëerd, maar het veldoverwicht was meer dan aanwezig. HIerdoor kon een snelle aanval bekroond worden met een doelpunt van Jeroen Roest, die goed reageerde op een rebound. Na deze openingstreffer bleef Laren'99 op zoek gaan naar meer. De ploeg kreeg nog drie goede kansen; een vrije schop kon ternauwernood worden overgetikt, Wouter Boogers was ongelukkig met een afstandsschot en Joey Franken miste een kans om de voorsprong voor rust uit te bouwen. CJVV kon daar weinig tegenin brengen maar wist toch de rust te bereiken met slechts een 1-0 achterstand.

Na rust een compleet ander beeld, de wind was gedraaid en CJVV wist daar optimaal van te profiteren middels een serie goed indraaiende corners, waarbij de lat eenmaal redding bracht voor Laren'99. Een ongelukkige glijpartij van Boogers werd de aanleiding was voor de gelijkmaker: 1-1. CJVV bleef daarna de bovenliggende partij en vijf minuten na de gelijkmaker ging Rutger Nordemann ongelukkig in de fout waardoor de 1-2 op het scorebord stond. CJVV kreeg daarna niet al teveel mogelijkheden meer en kon Laren'99 het initiatief meer naar zich toe trekken. Trainer Roest probeerde met twee offensieve wissels de gelijkmaker te forceren, maar zonder resultaat.

Door deze nederlaag gaat de titelstrijd verder tussen Hilversum en CJVV en mag Laren'99 zich gaan voorbereiden op de nacompetitie. Volgende week zaterdag pakt Laren'99 de draad weer op bij en tegen AH'78 uit Huizen. Aanvang 14.30 uur.