Afbeelding
Foto: GAD Gooi en Vechtstreek

Maatregelen GAD in verband met coronacrisis

Algemeen

LAREN/BLARICUM De GAD neemt ook maatregelen als gevolg van de coronacrisis. "Grootste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers en het kunnen blijven uitvoeren van het inzamelen van huishoudelijk afval. De GAD volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en de GGD Gooi- en Vechtstreek", meldt communicatieadviseur Pauline Belt.

Tussen 17 maart en 6 april wordt het gft weer tweewekelijks ingezameld. "Het inzamelschema wordt hetzelfde als voor 1 maart. Dit betekent: was de gft inzameldag van december tot februari in de even weken, dan geldt dit vanaf 17 maart weer was de inzameldag van december tot februari in de oneven weken dan geldt dit nu weer. De wijzigingen worden aangepast in de inzamelkalender. Deze is te vinden op de website en in de GAD inzamelkalender app.

Mobiel scheidingsstation

Het mobiel scheidingsstation wordt tot 6 april niet ingezet. De scheidingsstations in Bussum, Huizen, Hilversum en Weesp blijven vooralsnog geopend. "Wij vragen bezoekers om afstand te nemen en elkaar de ruimte te geven bij de containers. Wij vragen inwoners verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en voor onze medewerkers." De meest actuele staat op gad.nl.

Uit de krant