Afbeelding

Corona-pagina met vraag en aanbod op Versa Vrijwilligerscentrale

Algemeen

BEL De Versa Vrijwilligerscentrale heeft op haar website een speciale Corona-pagina aangemaakt. Op deze pagina staan landelijke en lokale initiatieven voor mensen die hulp nodig hebben of willen bieden. Nieuwe initiatieven kunnen worden aangemeld via de mail. De pagina wordt dagelijks aangevuld.

"In deze verwarrende tijd waarin we allemaal te maken hebben met het coronavirus, lopen vooral oudere en kwetsbare mensen het risico om in een isolement terecht te komen", vertelt Marjon Woudstra, coördinator van de Vrijwilligerscentrale voor Laren, Blaricum en Eemnes. "Zowel landelijk als lokaal ontstaan ook mooie initiatieven om anderen te helpen." Kijk op https://www.versavrijwilligerscentrale.nl/corona-initiatieven.

Jouw initiatief melden?
Heb jij zelf of met andere betrokken plaatsgenoten een initiatief om anderen te helpen? Laat het weten via vc@versawelzijn.nl, dan zorgen wij dat ook jouw initiatief wordt vermeld.

De Versa vrijwilligerscentrale heeft behalve in de BEL ook vestigingen in Weesp, Gooise Meren en Hilversum. Zij werken regionaal samen, maar zijn afgestemd op de lokale situatie.

Uit de krant