Foto: Bastiaan Miché
corona

#Light The Sky; voor de helden van de samenleving

LAREN - In heel Nederland zijn vandaag van 20.00 tot 20.30 uur aan de hemel bundels licht te zien zijn. Ook boven Singer Laren. Veel bedrijven in de evenementenbranche hebben zich aangesloten bij het initiatief van lichtbedrijf Delighted.

Rene Räkers, hoofd technische dienst Singer Laren: "We doen graag mee. We zullen om 20.00 uur een aantal bundels licht laten schijnen. Onze sector ligt nu natuurlijk ook helemaal stil en op deze manier willen we onze bewondering tonen voor de mensen die zorg verlenen en zo vreselijk hard werken om het coronavisrus te bestrijden. We hopen dat mensen er een beetje van kunnen genieten."

Vanwege het coronavirus is Singer Laren tot nader orde gesloten tot en met 6 april 2020. "We willen geen enkel risico nemen en de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop, maar doen het wel met pijn in ons hart: Singer Laren doet niets liever dan bezoekers en gasten ontvangen. We wensen iedereen die getroffen wordt door deze situatie heel veel sterkte. Samen hopen we snel op betere tijden. Help elkaar waar nodig, zorg goed voor elkaar!"

Tickets

Entreeticket geboekt voor een bezoek aan het museum in de gesloten periode? Dit ticket blijft geldig gedurende het hele jaar 2020. Wie in deze periode de instaprondleiding door de tentoonstelling Spiegel van de ziel. Toorop tot Mondriaan heeft geboekt, krijgt de kosten retour. Voor de theatervoorstellingen doet Singer zijn uiterste best om de voorstellingen te verplaatsen. Geboekte kaarten blijven geldig.

Meer berichten