De twee vrijwilligers van Versa Welzijn BEL met hun tassen vol boeken.
De twee vrijwilligers van Versa Welzijn BEL met hun tassen vol boeken. Foto: Bibliotheek hlb

Bibliotheekmaterialen aan huis afgeleverd in Laren en Blaricum

Cultureel corona

LAREN/BLARICUM - Bibliotheek Huizen - Laren - Blaricum is voor Blaricum en Laren een samenwerking aangegaan met de Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn BEL, zodat mensen uit de kwetsbare doelgroep toch bibliotheekmaterialen thuis kunnen krijgen.

Wie tot de kwetsbare doelgroep behoort, kan de bibliotheekboeken thuis bezorgd krijgen via de Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn BEL via 035 625 00 00, op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

Tijdschriften
De inwoner bepaalt het onderwerp van de boeken, het genre of een groot letterboek gewenst is of een tijdschrift. Twee vrijwilligers van Versa Welzijn BEL halen de tassen met boeken en tijdschriften bij het Brinkhuis in Laren op, dat hiervoor speciaal zijn deuren opent.

Nieuwe tijdschriften en kranten worden eveneens door Versa Welzijn BEL gedistribueerd en als cadeau aan mensen, die in deze tijd wel een extraatje kunnen gebruiken, geschonken.

De bibliotheek is voor alle vragen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 035 525 74 10  en via info@bibliotheekhlb.nl.

Uit de krant