Foto: gemeente Laren

Tijdschriften en kranten van bibliotheek als presentje voor kwetsbare inwoners

LAREN - Wethouder Karin van Hunnik heeft gisteren in het Brinkhuis aan vier vrijwilligers van de Vrijwillige Thuishulp van Versa Welzijn BEL tijdschrift- en boekentassen uitgedeeld.

"Nieuwe tijdschriften en kranten worden op verzoek van de bibliotheek via Versa Welzijn BEL gedistribueerd en als cadeau aan mensen, die in deze tijd wel een extraatje kunnen gebruiken, geschonken", meldt Sil Wijnvoord van de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Ook bibliotheekboeken kunnen worden aangevraagd door iedereen die behoort tot de kwetsbare doelgroep. De bibliotheekmaterialen worden dan in Laren en Blaricum thuisbezorgd. Neem daarvoor contact op met Versa Welzijn BEL te bereiken op 06-49377171 (maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur).

Voor de inwoners van Huizen werkt Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum samen met Versa Welzijn Huizen en de Vrijwilligerscentrale Huizen. Mensen die tot de kwetsbare doelgroep behoren, kunnen bibliotheekboeken thuisbezorgd krijgen via de Boodschappendienst van Versa Welzijn Huizen, telefoonnummer 035-5288266 (maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of via de Vrijwilligerscentrale, telefoon 06-39699058 (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur).

Meer berichten