Afbeelding
Foto: De Gooische Muziekschool

Eerste digitale open dag De Gooische Muziekschool

Cultureel

LAREN/EEMNES -  De Gooische Muziekschool houdt zaterdag 13 juni van 10.00 tot 17.00 uur voor het eerst in haar bestaan een digitale open dag. Geïnteresseerden kunnen online kennis maken met docenten, lesaanbod en de organisatie.

Elk jaar biedt de school kinderen en volwassen de gelegenheid om op verschillende momenten kennis te maken met hun  muziek- en theaterlessen. Door de coronamaatregelen lukt dat dit seizoen niet en gaat De Gooische Muziekschool de open dag online aanbieden.

Promofilms
"Door de gedwongen digitale periode zijn docenten en organisatie veel beter ingericht op online lesgeven en online-promotie. Zo zijn er naast een algemene trailer maar liefst 19 promofilms gemaakt door docenten. Deze negentien promofilms vertegenwoordigen bijna het volledige cursusaanbod", laat de muziekschool weten.

"Wie de digitale open dag bij wil wonen meldt zich per mail bij info@degooischemuziekschool.nl aan en geef op welke bijeenkomst of bijeenkomsten de bezoeker wil bijwonen. Elke bijeenkomst duurt ongeveer een half uur. De aangemelde bezoeker ontvangt een uitnodiging voor de online bijeenkomst met docent en organisatie. Per sessie is er plek voor 10 personen. Meer informatie is te vinden op de website of telefonisch via 035-6936596."

Uit de krant