In de beeldentuin is plaats voor 75 mensen per voorstelling.
In de beeldentuin is plaats voor 75 mensen per voorstelling. Foto: Singer Laren

Singer Laren komt met cabaret, muziek en toneel in de beeldentuin

Cultureel

LAREN - Singer Laren viert de zomer met een reeks zomeroptredens in de beeldentuin. Tussen de beelden van Pépé Grégoire kunnen bezoekers wegdromen bij de muziek van Eric Vaarzon Morel en schateren van de lach met cabaretiers als Viggo Maas, Kasper van der Laan en Dolf Jansen.

Toneelliefhebbers kunnen opgaan in monologen van Shakespeare door Gijs Scholten van Aschat en het toneelstuk De zus van... door Lot van Lunteren. 

Improvisatie
"Theater in tijden van corona vergt improvisatie, maar stel... je hebt een prachtig theater, een mooie ruime beeldentuin en artiesten die een publiek zoeken; een combinatie die leidt tot unieke avonden met cabaret, muziek en toneel. Ik hoop dat onze bezoekers en artiesten enorm genieten van de Singer zinderende zomeravonden. Ik verheug me erop", zegt Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren.

De reeks start donderdag 18 juni met een optreden van cabaretier Ronald Snijders en sluit op 30 augustus af met de show Grotemondkapjes van Dolf Jansen. Per avond zijn 75 kaarten beschikbaar. Het volledige overzicht is te vinden op www.singerlaren.nl/zomeravond.

Uit de krant