Zitten op de stoelen van Café Staal bij De Deel.
Zitten op de stoelen van Café Staal bij De Deel. Foto: PR

Twee lokale ondernemers in Eemnes slaan handen ineen

Algemeen

EEMNES - Twee lokale ondernemers van de Wakkerendijk hebben hun krachten gebundeld. De teams van De Deel en Jan Stalenhoef Catering moesten beide hun werkzaamheden neerleggen als gevolg van de coronacrisis. Samen maken zij er nu het beste van in deze nieuwe maatschappij. Met medewerking van de gemeente Eemnes, buren en lokale ondernemers blijkt het haalbaar om voor een aantal maanden de zaal van De Deel met een mooi ruim terras en buitenkeuken open te stellen.

Café Staal

Zeer bijzonder ook dat het terrasmeubilair van Café Staal spontaan ter beschikking werd gesteld. Lekker eten en gastvrijheid staat op één en de 1,5-meterroute - te volgen via de lavendel en klompjes - geeft een vriendelijke en veilige uitstraling. Ondanks de reconstructie van de Wakkerendijk blijft De Deel op nummer 162 bereikbaar en is er een parkeerplaats gerealiseerd tegenover De Deel. Een leuke stop tijdens een (fiets)route in de zomervakantie van 2020.

Start de dag met een lekkere koffie, cappuccino of verse muntthee met gebak. Schuif aan voor een goede lunch met verse jus d’orange. En op een zonnige dag is een borrelplank met een mooie fles wijn of lekker fris biertje de perfecte combinatie. Aanrader: niet zelf koken, maar gebruikmaken van de overheerlijke verse gerechten uit de buitenkeuken. Reserveren voor het all-in diner mag dagelijks via 035-5387628 of het contactformulier op www.dedeeleemnes.nl.

Uit de krant