V.l.n.r: Djoeke Vogel, Cecile Knuvers, Liselot Timmermans, Vanessa Blockmans
V.l.n.r: Djoeke Vogel, Cecile Knuvers, Liselot Timmermans, Vanessa Blockmans (Foto: PR)

Opnieuw transfernieuws voor dames 1 LMHC

LAREN - Naast de eerder aangekondigde speelsters, Katerina Lacina en Esmee Broekhuizen, en de doorstroming van vijf talentvolle speelsters uit eigen jeugd versterkt Laren Dames 1 zich met nog vier nieuwe speelsters. Het gaat om Djoeke Vogel, Cecile Knuvers, Liselot Timmermans en Vanessa Blockmans.

Vogel en Knuvers komen over van Hoofdklasser Pinoke. Beiden brengen meerdere jaren ervaring in de Hoofdklasse met zich mee. Timmermans speelde in Nijmegen Dames 1 en doorliep alle Nederlandse vertegenwoordigende teams. Afgelopen jaar maakte zij deel uit van de Jong Oranje-selectie. Vanaf het Belgische Waterloo Ducks komt Blockmans over. Zij speelt in België U-21 na alle vertegenwoordigende teams te hebben doorlopen. Zij speelt al meerdere jaren op het hoogste niveau in België en brengt derhalve de benodigde ervaring met zich mee.

Met de toevoeging van deze speelsters is de selectie van Laren Dames 1 voor komend seizoen compleet. "Wij zijn heel blij met hoe de huidige selectie eruitziet. Het is een goede combinatie van ervaren speelsters en jonge talenten. Met dit team verwachten wij de weg omhoog weer in te kunnen zetten", laat de club weten.

Meer berichten