Binnenhuisadviseur en filiaalmanager Josephine Kolenbrander.
Binnenhuisadviseur en filiaalmanager Josephine Kolenbrander. Foto: © Bob Awick

Vivante Bekenkamp-Havo is dé speciaalzaak voor woninginrichting

Bedrijven

LAREN Als je Vivante Bekenkamp-Havo Woninginrichting binnenloopt, zie je pas hoe groot en sfeervol de showroom is met een zeer uitgebreide collectie voor de inrichting van je woning.

In de showroom is alles op het gebied van gordijnen, raambekleding, shutters, jaloezieën, vloeren, tapijten, karpetten, behang en trapbekleding. “Klanten zeggen altijd dat ze het een heel mooie ingerichte showroom vinden en als ze vragen hebben over bijvoorbeeld gordijnen, trapbekleding of het veranderen van hun interieur, gaan we met hen in gesprek om hun persoonlijke wensen te bespreken op het gebied van woninginrichting”, vertelt binnenhuisadviseur en filiaalmanager Josephine Kolenbrander “Om samen met een klant een totaalconcept te maken van de woonkamer of slaapkamer is het wel belangrijk dat je foto’s meeneemt van de ruimte en de meubels of als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht een bouwtekening zodat we een vrijblijvend plan op maat kunnen maken met bijvoorbeeld een landelijke, industriële of klassieke uitstraling.”

Moodboard

“We weten uit ervaring dat klanten het heel prettig vinden om er samen achter te komen wat het beste bij het interieur past. Dat is de reden dat we ook veel vaste klanten hebben. Met onze expertise gaan we samen met een klant in de showroom kijken voor de juiste materialen en kleuren. Als een klant bepaalde materialen heeft gekozen, leggen we in de showroom alles bij elkaar voor een soort moodboard zodat een klant een idee krijgt qua design en kleur. En als je wilt, kunnen we ook een echt moodboard maken om mee naar huis te nemen om te kijken of het echt bij je past. We willen onze klanten blij maken en doen daar alles voor, zodat ze met een goed gevoel de showroom uit lopen. Het is voor ons heel belangrijk dat een klant elke dag geniet van de nieuwe inrichting van de woning, zodat je van je eigen huis een thuis kunt maken.”

Alles in eigen beheer

Wanneer een klant heeft gekozen voor een rolgordijn of het inrichten van de woonkamer, doet Vivante Bekenkamp-Havo Woninginrichting alles in eigen beheer. “We geven dan maatwerkadvies aan huis en onze buitendienst komt langs om alle producten vakkundig op te meten. Als alles klopt, gaan ze de vloer, het tapijt of trapbekleding leggen en onze stoffeerders monteren de gordijnen, shutters en jaloezieën. Voor een klant regelen we alles van A tot en met Z.”

Advies van interieurstylist

“José Kroon is de interieurstylist van ons bedrijf. Een keer in de maand komt ze langs in Laren. In de showroom laat José alle mogelijkheden zien op het gebied van woninginrichting en geeft advies over styling, behang en kleur. Daar is ze echt een expert in en ze heeft al veel woningen, bedrijven en horecagelegenheden ingericht. Als je een goed interieuradvies hebt voor je woning of werkruimte kan dat teleurstellingen voorkomen en creëer je een fijne omgeving. José is op 10 oktober en 7 november in Laren. Als je met haar in gesprek wilt voor gratis advies en een concreet plan, kun je bellen met 035-531 48 40 of mailen naar info@vivante-bekenkamp.nl om een afspraak te maken.”

Vivante Bekenkamp-Havo Woninginrichting zit aan de Naarderstraat 10a in Laren, 035-531 48 40. Meer informatie staat op www.vivante-bekenkamp.nl.

Uit de krant