Wethouder Van Hunnik gaf het eerste tegeltje aan Berber van der Weg, secretaris van Buurt- en Speeltuinvereniging 'Ons Genoegen'.
Wethouder Van Hunnik gaf het eerste tegeltje aan Berber van der Weg, secretaris van Buurt- en Speeltuinvereniging 'Ons Genoegen'.

Bedankje voor vrijwilligers met een tegeltje

Algemeen

BEL - Dit jaar stelt de gemeente een tegeltje beschikbaar aan vrijwilligers met de boodschap ‘Vrijwilligers zijn onbetaalbaar’. 

Met dat tegeltje bedankt de gemeente haar vrijwilligers voor hun inzet. Het tegeltje kan gezien worden als een ‘coronaproof’ alternatief voor de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Wethouder Van Hunnik: ‘”Juist in deze tijd hebben we onze vrijwilligers heel hard nodig. Jong en oud. De beschikbaarheid wordt enorm gewaardeerd.” De gemeente had een oproep geplaatst zodat vrijwilligers zich bij Versa Welzijn konden aanmelden om extra in het zonnetje te worden gezet. De vrijwilligers die zijn aangemeld, ontvangen een aardigheidje thuis. 

Eerste tegeltje 

Ook de vrijwilligers van de Buurt- en Speeltuinvereniging ‘Ons Genoegen’ zijn aangemeld. Berber van der Weg, secretaris van de speeltuin, mocht het eerste tegeltje in ontvangst nemen van wethouder Van Hunnik. 

Ook tegeltje ontvangen? 

Bent u vrijwilliger of kent u een vrijwilliger? Meld u dan aan en ontvang een tegeltje. Aanmelden kan via de website: www.laren.nl/vrijwilligers. Lukt het aanmelden niet via de website? Geen probleem, telefonisch aanvragen kan ook via Claudia Bleijerveld van Versa Welzijn: 06 - 82 84 80 05.

Uit de krant