Afbeelding

Wethouder Wilma de Boer heeft het nieuwe Serviceplein in het Huis van Eemnes geopend

Buurt / wijk

EEMNES - Wethouder Wilma de Boer heeft het (digitale) Serviceplein in Eemnes geopend. Dit is dé plek waar verschillende lokale maatschappelijke instanties samenkomen en waar de inwoners van Eemnes persoonlijk op weg worden geholpen van vraag naar antwoord en oplossing.

Juist in deze tijd is het belangrijk om een helpende hand te bieden en mensen te helpen bij hun vraag. De wethouder vertelde over het belang van maatschappelijke partners die samenwerken zodat mensen nog beter geholpen kunnen worden.

“Het huis van Eemnes is het hart van ons dorp. Het serviceplein, waar de maatschappelijke partners samenwerken voor de inwoners van Eemnes past daar goed in”, aldus de wethouder.

Heb je een vraag over het instellen van de corona-app, wil je iets weten over de budgetcoach, het Maatjesproject, de sportcoach, het jeugd en gezinsteam, de politie of de brandweer? Bezoek dan het nieuwe Serviceplein van Eemnes. Alle maatschappelijke partners zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Ook een groot aantal via zoom of WhatsApp beeldbellen.

Kijk voor meer informatie over alle aangesloten organisaties en een overzicht van alle spreekuren op www.bibliotheekgooienmeer.nl. Wil je persoonlijk iemand spreken; bel dan de Helpdesk op 085 - 208 54 18 of mail naar helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl.

Uit de krant