<p>Gerard Wortel met zijn bundel &#39;Dichter op Eemnes&rsquo;.</p>

Gerard Wortel met zijn bundel 'Dichter op Eemnes’.

(Archieffoto: Bob Awick)

Gerard Wortel doneert helft opbrengst boek aan voedselbank

EEMNES - Gerard Wortel schenkt in december de helft van de opbrengst van de verkoop van zijn boek ‘Dichter op Eemnes’ aan de voedselbank. Het gaat dan om een bedrag van € 7,50 per boek.

“December, een maand van feest en bezinning, echter het coronavirus beperkt deels de feestvreugde. Door de coronacrisis maken veel mensen, ondernemingen en instellingen barre tijden door. Steeds meer mensen moeten een beroep doen op de voedselbank”, vertelt Gerard.

Ondersteunen
“Met de verkoop van mijn boek ‘Dichter op Eemnes’ wil ik de voedselbank financieel ondersteunen. Van ieder verkocht exemplaar plus gratis cd ‘Over leven’ ten bedrage van € 15,-- gaat de helft naar de voedselbank.
Behalve de tegemoetkoming aan de voedselbank, is het boek plus cd ook een waardig cadeau voor Sinterklaas en Kerst.”

“Desgewenst kunt u het boek ook als een verrassingscadeau laten bezorgen bij een familielid, verre vriend of kennis. Binnen Eemnes zijn er geen verzendkosten, buiten Eemnes € 5,--.”

Bestellen
Het boek kan besteld worden via gerardwortel@ziggo.nl of tel. 06 46720461. “Vermeld daarbij het adres waar het boek bezorgd moet worden. De levering is binnen enkele dagen, de afrekening volgt na levering door middel van een nota.”

‘Dichter op Eemnes” biedt volgens de auteur met 170 pagina’s gedichten en foto’s een amusant tijdverdrijf tijdens deze door corona verstoorde decembermaand.”

Meer berichten