De mooie kunstwerken zijn te bekijken en ook te koop.
De mooie kunstwerken zijn te bekijken en ook te koop. Foto: Ineke Vaasen

Mooie expositie van veertig kunstenaars in het oude Rabobankgebouw

Cultureel

LAREN - In het oude Rabobank is nu de mooie expositie WIN-WIN te zien van maar liefst veertig kunstenaars uit Laren.

Deze expositie is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen de organisaties ‘Door de Bank Genomen’ en Stichting Kunst in Laren, die, om in banktermen te blijven, samen voor een echt WIN-WIN resultaat hebben gezorgd. 

Fantastisch resultaat
De stichting was blij verrast met de uitnodiging om deze expositie te organiseren. “Er is keihard gewerkt aan deze tentoonstelling met een fantastisch resultaat. Bijna alle denkbare kunstdisciplines zijn hier vertegenwoordigd en nog leuker, het is ook te koop! Grote prijzen, kleine prijzen, er is voor ieders beurs wel een passend mooi kunstwerk te vinden. Het gebouw is al helemaal in de kerstsfeer en wij hopen dat veel bezoekers komen genieten van deze bijzondere tentoonstelling, waarbij uiteraard de voorgeschreven coronamaatregelen worden gehandhaafd.”

Het voormalig Rabobank kantoor is aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat in Laren. De expositie is te bezoeken tot 21 januari op vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant