Afbeelding

Inschrijving Brandweerkazerne Blaricum is gestart

Algemeen

LAREN Op WoningNet is afgelopen vrijdag de inschrijving voor de zeven sociale huurwoningen op de voormalige plek van de Brandweerkazerne in Blaricum Dorp gestart. Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot en met maandag 28 december 9.00 uur

Aan de Verbindingsweg in het oude dorp van Blaricum komen 3 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Deze woningen beschikken over een woonkamer en een open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met 2e toilet en een bergingskast voor een wasmachine en/of droger. Ook is er een vlizotrap aanwezig naar de vliering. Zowel de tussenwoningen als de hoekwoningen beschikken over vloerverwarming in de woonkamer, entree en slaapkamers. Verder hebben de woningen een achtertuin en een berging. De woningen worden kaal opgeleverd. Dat betekent onder andere: onafgewerkte muren, geen plinten.

Zonder gasaansluiting
Het bijzondere aan deze woningen is dat ze gebouwd worden zonder gasaansluiting. Dit betekent dat er alleen elektrisch gekookt kan worden. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en een luchtwaterwarmtepomp. Deze installatie verzorgt de verwarming en warm tapwater. In de badkamer is een elektrische radiator aanwezig.

Doorstromers
In overleg met de gemeente Blaricum worden de woningen met voorrang verhuurd aan woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de gemeente Blaricum en daarna in de regio Gooi en Vechtstreek. De exacte toewijzingsregels vindt u in de advertentie op WoningNet.

Huurprijs
De huurprijzen van de tussenwoningen zijn circa 663 euro. De huurprijzen van de hoekwoningen zijn circa 737 euro. De exacte huurprijzen zijn te vinden in de advertentie op WoningNet. De toekomstige bewoners ontvangen in januari de sleutel van hun nieuwe woning.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant