Afbeelding

Interview met psycholoog en theoloog Claartje Kruijff

Mensen

LAREN/EEMNES - In het Winterprogramma van de Protestantse Gemeente Laren Eemnes (PGLE) heeft ds Job de Bruijn afgelopen maand de burgemeesters van Laren, Nanning Mol, en Roland van Benthem van Eemnes geïnterviewd.

In de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan wordt op woensdag 20 januari van 19.30 tot 21.30 uur psycholoog en theoloog Claartje Kruijff door Job de Bruijn geïnterviewd. Het gesprek zal vooral gaan over haar recent verschenen boek ‘Stevig staan in een kwetsbare wereld’.

Claartje was al eerder te gast in het Winterprogramma, maar dit boek biedt, naast het belang van een krachtige levenshouding, ook spirituele ankerpunten voor een sterk geestelijk fundament. Vragen als ‘hoe vind ik mijn plek in het grotere geheel’ en ‘hoe blijf ik overeind in deze veeleisende wereld’ zijn de vragen voor een boeiend gesprek tussen deze twee maatschappelijk zeer betrokken theologen.

Door de coronamaatregelen kan dit interview alleen online bekeken worden via www.pglaren-eemnes.nl, facebook Kerkomroep of You Tube.

Uit de krant