Afbeelding

Comfortabele huurappartementen voor senioren

Buurt / wijk

BLARICUM - Residentie Blaricum opent haar deuren voor comfortabele huurappartementen met zorg en service op afspraak voor senioren. 

Voor senioren. die de regie in eigen hand willen houden en een veilige en comfortabele woonomgeving zoeken, is er nu Residentie Blaricum. 

Residentie Blaricum speelt in op de groeiende vraag naar een beschutte woonomgeving met zorg op afspraak. Behalve huurappartementen beschikt het ook over een comfortabele gemeenschappelijke huiskamer en gastvrouwen die de bewoners helpen met bijvoorbeeld het regelen van afspraken met (zorg)dienstverleners. Het appartementencomplex is een ideale woonplek voor senioren die op de toekomst voorbereid willen zijn of voor echtparen waarvan één van de twee inmiddels zorg nodig heeft. Maar ook voor senioren die gemak wensen en, wanneer men dat wil, de gezelligheid van anderen binnen handbereik willen hebben, is het wonen in Residentie Blaricum een uitkomst. 

Donderdag zijn de 28 appartementen aan de Prins Hendriklaan in Blaricum opgeleverd en is de huur begonnen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met luxe keuken, slaapkamer(s) en een levensloopbestendige badkamer. Voor familieleden die een nachtje willen blijven slapen is er in het huis een logeerkamer aanwezig. 

Voor Com4life is Residentie Blaricum de tweede vestiging. Com4life regelt de verhuur van de appartementen en organiseert de dienstverlening en activiteiten. “Wij zien dat de vraag naar appartementen met assistentie en zorg op afspraak groeit”, zegt Gerard Thaens van Com4life. “Vroeger werd hierin voorzien door verzorgingshuizen en serviceflats.”

Uit de krant