Afbeelding

Paasdienst met het thema ‘Als de Liefde niet bestond…’ met Talitha Nawijn en Gendro Schijff

Buurt / wijk

EEMNES - Wil je een sfeervolle paasviering voor jong en oud waarin het aloude paasverhaal tot leven komt? Dat kan op zondag 4 april. De Evangelische Gemeente Eemnes organiseert dan een bijzondere paasviering met het thema ‘Als de Liefde niet bestond…’.

Het thema is geïnspireerd door het bekende lied van Toon Hermans ‘Als de liefde niet bestond...’ en beschrijft hoe de wereld eruit zou zien zonder de Liefde. Talitha Nawijn en Gendro Schijff nemen je mee in het verhaal en zang over de Liefde. 

Livestream vanuit Huis van Eemnes

De paasdienst wordt via livestream uitgezonden vanuit het Huis van Eemnes. Talitha Nawijn brengt met haar enthousiasme een bijbels verhaal over Liefde op een bijzondere manier bij de kijker tot leven. Behalve haar verhaal zingt ze, samen met zanger Gendro Schijff en andere zangers en musici, liederen waardoor de betekenis van Pasen binnenkomt en een onvergetelijk feest wordt.

Paasmandjes

De kinderen zullen tijdens de dienst een vrolijk en aanstekelijk lied zingen. De paasmandjes, die ze hebben gemaakt, gaan ze uitdelen aan mensen die het in deze tijd moeilijk hebben.

Iedereen is welkom om vanuit de huiskamer de paasdienst via een livestream te volgen. De paasdienst is zondag van 11.00 tot 12.00 uur. De link is vanaf 10.45 uur open. Voor meer informatie kun je bellen met Paul Koeleman, 06-511 53 890, of stuur een mail naar paul.koeleman@solcon.nl.

Uit de krant