Albert werd gratis geknipt bij kapsalon Le Papillon in Laren.
Albert werd gratis geknipt bij kapsalon Le Papillon in Laren. Foto: Le Papillon in Laren

Het kapsel van Albert is geknipt bij kapsalon Le Papillon en ziet er nu geweldig uit

Mensen

EEMNES De woning van Albert van Zanten is onbewoonbaar door een brand op de eerste verdieping. In de krant heeft een verhaal gestaan waar Albert veel positieve reacties op heeft gekregen.

“Ik werd gebeld door Sander van Dalen, eigenaar van kapsalon Le Papillon in Laren, die mijn foto had gezien en vond dat ik wel een gratis knipbeurt kon gebruiken. Ik was hier stil van, want de kapsalons zijn lang dicht geweest en dus geen inkomsten. Dinsdag heeft Sander mijn haar geknipt en het ziet er echt geweldig mooi uit. Sander, onwijs bedankt.” 

Gratis maaltijden

Ook heeft Albert een gratis maaltijd gekregen van Slagerij Spoelder en L’Elefante Bianco uit Laren en uit Eemnes van De Chinees van Eemnes, Poelier Hans van den Bor en Grand Café Eemland. “Ik wil deze lieve mensen dan ook ontzettend bedanken dat ze mij zo geholpen hebben. En ook de familie Dop van het Patrijzenhof waar mijn woning is uitgebrand. Zij hebben mij heel erg gesteund in deze moeilijke tijd.”

Vloerbedekking, bed, gordijnen en kledingkast

“Door de brand is mijn slaapkamer helemaal uitgebrand. Als mijn woning in juli weer bewoonbaar is, heb ik geen vloerbedekking, bed, gordijnen en kledingkast. Ik ben wel benaderd door DecoCenter uit Barneveld, maar deze winkel verkoopt alleen woonaccessoires. Ik hoop dat mensen of bedrijven mij kunnen helpen om de slaapkamer weer in te richten. Ze kunnen mij bellen via 06-502 15 3 38 of mailen naar abvanzanten@gmail.com. Dat zou echt fantastisch zijn en kunnen Pino en ik weer genieten van onze woning.”

Uit de krant